Skip to content

Duurzaamheid en Comfort gaan hand in hand

Kies je eigen keukenopstelling

Levendig hart van het huis
De keuken is het levendige hart van het huis. De plek waar u gezamenlijk de dag doorneemt, vrienden ontvangt, een feestmaaltijd bereidt en met elkaar geniet. Uit onze ervaring blijkt dat indeling en de uitstraling van een keuken zeer persoonlijk is. Daarom wordt uw woning zonder keuken opgeleverd. Zo kunt u precies de keuken kiezen die past bij uw behoefte en uw smaak. Het leidingwerk wordt afgedopt opgeleverd, waardoor de keukenleverancier direct na de oplevering van uw woning kan starten met het plaatsen van uw droomkeuken.

Keuken-2-1200

Zeer energiezuinig

Een huis koop je niet voor even. Met betrekking tot Lunette-Eiland is daarom ook aan de toekomst en dus aan duurzaamheid gedacht. Hoe energiezuinig een woning is, wordt uitgedrukt in BENG. BENG is de afkorting van Bijna Energie Neutraal Gebouw. Deze kwalificatie geeft de hoeveelheid energie aan die nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Alle woningen worden gasloos (dus all-electric) uitgevoerd. Ze zijn voorzien van een individuele lucht/water warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Een ideale combinatie, want de warmtepomp wordt gevoed door de energie die onder andere de zonnepanelen genereren. Zo draagt u als bewoner een steentje bij aan een beter milieu.

Tegelijkertijd zorgt het ook voor een zeer lage energierekening; een voordeel dat iedere maand weer terugkomt. En daar hoeft u dus zelf niets voor te doen of te laten.

Wat ook erg fijn is… deze woning kunt u volledig laten aansluiten op uw leefstijl. U bent namelijk de eerste bewoner en kan de woning dus helemaal inrichten zoals u wilt. De keuken, de badkamer, de wanden en vloeren, of misschien nog andere persoonlijke aanpassingen in huis?
Wij denken graag met u mee.

Mooi sanitair en hoogwaardig tegelwerk

Ontwerp zelf uw badkamer

Een nieuwe woning kopen is om meerdere redenen fijn. Een van die redenen is dat u een gloednieuwe badkamer krijgt die u vooraf helemaal zelf kunt ontwerpen. Er is zo veel mogelijk!
Het toilet en de badkamer worden keurig afgewerkt met sanitair van Villeroy & Boch en met hoogwaardige tegels. Verder voorzien we de badkamer van een douche, een hangtoilet en een wastafel.

De vrijstaande woningen krijgen bovendien een bad in de badkamer.
Wilt u het toilet en de badkamer aanpassen aan uw persoonlijke wensen? Bezoek dan de showroom om ideeën op te doen en bespreek die met ons. Zo komen we samen tot de perfecte badkamer waar het heerlijk ontspannen is.

Badkamer-3-1200
Badkamer 1
Badkamer-2-600

Voordelen van nieuwbouw

Energiezuinig
Een energiezuinige woning wordt steeds meer de standaard. Begrijpelijk, want niets is zo aantrekkelijk als een huis dat weinig tot geen energiekosten met zich meebrengt. Bovendien draagt u met een energiezuinige woning bij aan het behoud van het milieu.

Zorgeloos
Over een nieuwe woning heeft u weinig zorgen: alles is nieuw en alles functioneert. Zo niet, dan kunt u aanspraak maken op de garantie. Ook qua onderhoud zit u goed: we kiezen zoveel mogelijk voor onderhoudsvrije en duurzame materialen.

Voordelig
Wanneer u een nieuwe woning koopt, betaalt u geen overdrachtsbelasting. Dat maakt uw nieuwe woning tot een voordeliger aankoop.

Aangenaam
Isolerend glas en geïsoleerde muren en daken houden uw woning in de winter lekker warm en in de zomer prettig koel. U geniet dus het hele jaar door van een aangename temperatuur.

Veilig
Je thuis voelen begint met je veilig voelen. Modern en inbraak werend hang- en sluitwerk is daar de basis voor. In uw woning worden die standaard gemonteerd.

Duurzaam
In de nieuwe woning worden zoveel mogelijk duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. Beter voor het milieu en beter voor uw gezondheid.

Zekerheid
De woningen worden verkocht met een door de Woningborg Groep afgegeven Woningborgcertificaat. Dit certificaat waarborgt dat uw woning wordt afgebouwd en dat de kwaliteitsgarantie wordt nagekomen. De garantie betreft een afbouw- en herstelwaarborg. Daarnaast verzorgt Woningborg vooraf de juridische, financiële en technische toetsing van het bouwplan.

Aannemer
Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen gaat de woningen op Lunette-Eiland bouwen. Het aannemersbedrijf bestaat ruim 50 jaar en heeft uitstekende vakmensen in eigen dienst. Kuipers is een modern bedrijf dat gemotiveerd is, meedenkt, kennis van kwaliteit heeft en oog voor detail. Geen wonder dus dat Aannemersbedrijf Kuipers is verkozen tot Beste Bouwer 2021!

Meer documentatie

Omdat iedereen andere woonwensen en ideeën heeft, hebben we voor u alvast een keuzelijst opgesteld met eventuele meer- en minderwerk opties. Deze lijst is mede opgesteld om te laten zien welke vele mogelijkheden er nog zijn na de contractfase. 

Meer- en minderwerk wensen betreft installatiewerk kunnen rechtstreeks met de installateur besproken worden. Deze zal u hiervoor uitnodigen en adviseren om vervolgens een offerte aan te bieden.

Voor het sanitair en tegelwerk werken wij samen met Raab Karcher te Vriezenveen. U wordt door Raab Karcher uitgenodigd in hun showroom, waar u samen met een showroomadviseur uw badkamer en toilet naar eigen smaak indeelt.